- -
Universitat Politècnica de València

campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: Perfils :: Futur Alumne

Vine a la UPV. 25 raons per a decidir-te1

El Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València és una institució de prestigi.
Amb qualitat contrastada i reconeguda. La UPV és l'única universitat espanyola de caràcter tecnològic que figura entre les millors del món (segons el rànquing mundial d'universitats, elaborat per la Universitat de Jiao Tong, de Xangai).

2

Una Universitat amb història i experiència.
El Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València té una experiencia de més de 150 anys en la formació de professionals universitaris. Va ser centre fundador de la Universitat Politècnica de València en la dècada dels anys 70 del segle XX.

3

Que agrada i convenç als alumnes.
El 94,5% dels nostres titulats tornaria a estudiar la carrera al Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València, si haguera de començar de nou.

4

Una formació personalitzada.
La formació és de gran qualitat, ja que el ràtio d'alumnes per grup és més reduït que a la resta d'universitats públiques. Açò permet oferir als nostres alumnes una atenció més personalitzada que suposa un major èxit en els estudis.

5

Titulacions universitàries competitives.
Les titulacions universitàries de la UPV Alcoi són molt competitives i els nostres titulats gaudeixen d'una elevada inserció laboral. El 45% té el seu primer treball abans de finalitzar els estudis i el 94% tarda menys de 6 mesos a trobar un treball.

6

Àmplia oferta formativa tecnològica i empresarial.
Enginyeria Industrial (Elèctrica, Mecànica i Química), Disseny Industrial, Informàtica i Administració d'empreses. Podràs estudiar titulacions d'aquestes famílies i adquirir el màxim nivell de formació universitària (doctorat) a Alcoi.

7

Àmplia oferta d'assignatures en anglés.
A més de poder estudiar la carrera en castellà o valencià podràs trobar una Àmplia oferta d'assignatures en anglés, amb continguts, nivell i nombre de crèdits exactament iguals als seus equivalents en castellà.

8

Cuidem als alumnes de nou ingrés.
La UPV afavoreix la integració dels alumnes de nou ingrés. Professors i alumnes estaran al teu costat perque no et sentes perdut en el teu primer any.

9

I t'ajudem a instal·lar-te.
Al web, reunim tota la informació sobre allotjaments. Et proporcionem ofertes de pisos per a compartir, diversos models de contracte, una llista de carrers de la ciutat i alguns consells.

10

Podràs demanar beques
El Ministeri d'Educació ofereix importants ajudes per al transport i la residència, si véns de fora. I la UPV també convoca beques perque ningú es quede sense estudiar per problemes econòmics.

11

Tindràs l'oportunitat de fer pràctiques en empreses.
Totes les pràctiques de la UPV Alcoi són remunerades (borsa mínima: 300 euros/mes) i, gràcies a elles, el 94% dels nostres titulats tarda menys de sis mesos a trobar el seu primer treball.

12

I de passar una temporada a l'estranger.
Estats Units, Cànada, Austràlia, Europa, Llatinoamèrica, Japó i sud-est asiàtic. Tria una destinació i aconsegueix la teua beca si vols estudiar un semestre fora.

13

Comptem amb una magnífica oferta d'esports i activitats culturals.
D'accés gratuït i amb monitors professionals. No podràs resistir-te. Practicaràs els esports que oferim, tal com fa el 65% de la nostra comunitat universitària. També podràs gaudir del teatre, els espectacles musicals, el cinema...

14

I amb equips informàtics d'última generació
La UPV Alcoi disposa de 2.000 ordinadors i xarxa sense fil (WiFi) tant en edificis com en jardins i zones exteriors.

15

Tres edificis històrics i moderns.
Estudiaras en tres edificis històrics de la Revolució Industrial Alcoiana. Aquests edificis han sigut restaurats integralment i s'han adaptat per al seu ús docent i investigador. Les instal·lacions són noves i modernes. La Plaça de la Universitat és l'única plaça de caràcter industrial d'Europa.

16

El campus de la UPV Alcoi està completament equipat amb tots els serveis.
El campus de la UPV Alcoi és per als vianants i esta situat al cor de la ciutat d'Alcoi . Trobaràs cafeteria, terrasses, àrea d'esports...

17

Compta amb instal·lacions esportives.
Al nou edifici annexe als aularis de Ferrándiz i Carbonell es troba el gimnàs, el pavelló poliesportiu i les pistes de pàdel per a ús i gaudi de la comunitat universitària.

18

I al centre de la ciutat d'Alcoi
El campus està situat al cor de la ciutat. Tots els serveis (centre comercial, oficines bancàries, zones d'oci...) els tens a menys de 10 minuts.


19

Alcoi és una ciutat per a totes les butxaques.
Es pot menjar a la UPV Alcoi per menys de 5 euros, la meitat del que val un menú fóra del campus. La cistella de la compra a Alcoi és més barata que la mitjana d'Espanya i molt més assequible que a Madrid, Barcelona, Alacant, València, Elx... (segons l'estudi sobre nivells de preus de productes de gran consum, elaborat pel Ministeri d'Economia).

20

Té una gran oferta d'allotjaments per a estudiants.
Aquesta gran varietat fa que compartir un pis a Alcoi siga molt més econòmic que a Saragossa, Albacete, Cartagena. I costa menys de la meitat que a Alacant, Madrid, Barcelona o València.


21

I està connectada amb totes les destinacions, i moure's per la ciutat és ràpid.
Podràs tornar a la teua ciutat tan sovint com desitges. Alcoi esta ben comunicada en totes les direccions: trens, autobusos... L'aeroport d'Alacant es troba a menys de 40 minuts. Podràs moure't per Alcoi amb bicicleta o a peu. D'altra banda, el transport públic d'Alcoi és molt pràctic.

22

Una ciutat segura i tranquil·la.
Alcoi té una població de 65.000 habitants. És una de les ciutats mitjanes d'Espanya amb més baixos índexs de delinqüència, la qual cosa la fa una ciutat segura i tranquil·la. Tot açò implica una gran qualitat de vida.


23

El plaer de gaudir dels parcs naturals de la Font Roja i la Serra de Mariola.
La ciutat està envoltada per dos parcs naturals, en els quals podràs gaudir de la naturalesa. Podràs realitzar rutes a peu i amb bici, i conèixer zones de gran valor paisatgístic i ecològic.

24

És la ciutat europea d'interior preferida pels Erasmus.
Molts alumnes estrangers trien Alcoi com a ciutat d'interior. Pel seu nivell acadèmic, pel seu clima mediterrani d'estius assolellats, per la seua grandària tan accessible, pel seu gran ambient i vida nocturna, pel seu entorn natural ....


25

I una ciutat amb història i festa...
Alcoi és una ciutat històrica. En ella podràs trobar la Ruta Modernista, museus, monuments... Les Festes de Moros i Cristians t'ompliran d'il·lusió. Podràs conèixer la Cavalcada dels Reis Mags més antiga del món. En la UPV Tindràs la cita anual amb la macrofesta universitària: les paelles. És una ciutat acollidora, de caracter alegre i festiu, que rep visitants de tot el món.

 

Accepta el repte
Vine a estudiar el que realment vols. Aprén a ser independent i a valdre't per tu mateix. Demostra que pots aconseguir-ho. Veuràs que és molt gratificant.EMAS (Obri nova finestra)