- -
Universitat Politècnica de València

campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: Com arribar

Com arribar al Campus d'Alcoi amb automòbil

Des d'Alacant o València

Amb l'entrada en funcionament de la circumval·lació d'Alcoi, l'entrada a la ciutat, tant per als vehicles que vénen des de València com els que vénen des d'Alacant és la mateixa. Han d'entrar per l'entrada Sud de la ciutat.

Són aproximadament 100 els quilòmetres que Alcoi dista de València i 60 d'Alacant, en tots dos casos per l'autovia A-7.


Una vegada s'arriba a l'eixida de l'A7 per a accedir a Alcoi, es passen 2 rotondes per a entrar en l'Avinguda d'Elx (dreta) que, més endavant, s'anomena El Camí. Una vegada passat el Parc de Cantagallet, que deixeu a la dreta, heu de girar a l'esquerra pel carrer Els Maulets, continuar pel carrer de Doña Amalia per a arribar al carrer Alarcón en el qual es troba l'aparcament del Campus i el nou edifici d'investigació i esports. Si baixes una mica més pel carrer Zorrilla arribes a la plaça de Mossén Josep, a esquena de la Plaça de Ferrándiz i Carbonell on es troben els edificis de Ferrándiz i Carbonell del Campus d'Alcoi de la UPV.


* Nota: A l'aparcament només pot accedir personal autoritzat de la UPV mitjançant el carnet universitari.


Des de Banyeres de Mariola (per la carretera CV 795)

Alcoi dista aproximadament 25 quilòmetres de Banyeres de Mariola, comunicades per la Carretera Comarcal CV 795.


Quan s'entra a Alcoi es baixa pel carrer d'Oliver fins a arribar a una rotonda on es gira a la dreta, en direcció al pont de Fernando Reig. Se segueix per la Carretera d'Alacant, més avant cal que accediu a la via de servei fins a arribar a una rotonda amb semafors. S'ha d'eixir per l'última eixida i cercar un carrer que puja per a incorporar-se a l'Avinguda d'Elx. Una vegada passat el Parc de Cantagallet, que deixareu a la dreta, haureu de girar a l'esquerra pel carrer dels Maulets, continuar pel carrer de Doña Amalia per a arribar al carrer Alarcón on es troba l'aparcament del Campus i el nou edifici d'investigació i esports. Si baixes una mica més pel carrer Zorrilla arribes a la plaça de Mossén Josep, a esquena de la Plaça de Ferrándiz i Carbonell on es troben els edificis Carbonell i Ferrándiz del Campus d'Alcoi de la UPV.


* Nota: A l'aparcament només pot accedir personal autoritzat de la UPV mitjançant el carnet universitari.

Façana de l
Pabelló poliesportiu del Campus
Lliurament de diplomes als millors estudiants del Campus d´Alcoi
Presa de possessió de Pau Bernabeu

EMAS (Obri nova finestra)