- -
Universitat Politècnica de València

campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: El campus

Benvinguda del directorHola a totes i a tots.

Sóc Pau Bernabeu, director del campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València. Vull donar-vos la benvinguda a aquesta institució universitària amb molta història, però que sempre està preparada per als nous reptes.

Com a universitat pública, tenim el repte de proporcionar una formació acadèmica de qualitat i integrar-nos a Alcoi, una ciutat que sempre s'ha adaptat al canvi. A més d'oferir títols de grau i màster universitari, també podràs formar-te amb nosaltres a través de formació complementària i dobles titulacions internacionals gràcies als acords signats amb universitats d'altres països.

Al campus d'Alcoi també podràs formar part dels nostres grups d'investigació, participar en els grups de Generació Espontània i, a més, t'ajudem a donar forma a eixa idea emprenedora que sempre has tingut al cap. Necessitem a tota la comunitat universitària perquè cada persona és important.

Volem augmentar la nostra relació amb empreses i institucions del nostre entorn. Podem aportar coneixement adaptat a les noves necessitats.

Complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i amb tots els reptes de la Universitat Politècnica de València ens motiva a continuar treballant.

Benvinguts a la vostra segona casa!

Pau Bernabeu Soler.
Director del campus d'Alcoi de la UPV


EMAS (Obri nova finestra)