- -
Universitat Politècnica de València

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: Perfils :: Premsa :: Periòdic Campusviu

Periòdic Campusviu

Campusviu és un periòdic que conta amb con notícies destacadas i dades d'interés sobre el Campus d'Alcoi.

Per a la seua elaboració es compta amb la col·laboració i creativitat dels alumnes ja que aquests són partícips amb la seua col·laboració en les nostres xarxes socials a través del hashtag #campusviu, tant en Instagram com en Twitter.

Els exemplars gratuïts els pots arreplegar en diversos espais del Campus: recepció de l'edifici Georgina Blanes, cafeteria, biblioteca, hall de Ferrándiz i Carbonell, Delegació d'Alumnes i en la 4a planta de l'edifici Carbonell.Edicions

  • CAMPUSVIU Febrer 2020: Cinquè número amb informació sobre els concursos que es desenvolupen durant el mes de febrer al Campus : APPInventor, Robòtica Mòbil i First Lego League.
  • CAMPUSVIU Novembre 2019: Quart número amb informació sobretot el relacionat amb la Setmana de la Ciència 2019 que tindrà lloc al Campus durant aquest mes de novembre.
  • CAMPUSVIU Juny 2019: Tercer número amb els noms dels graduats i els missatges de comiat de l'equip directiu, entrevista al Rector Francisco Mora i un mapamundi amb els alumnes internacionals del Campus.
  • CAMPUSVIU Abril 2019: Segon número amb el Fòrum e2: Ocupació i emprenedoria en portada, destacant també la visita del Premi Nobel Jean-Pierre Sauvage i les Paelles 2019.
  • CAMPUSVIU Febrer 2019: El primer número compta amb notícies destacades com la First Lego League, la Setmana de la Ciència i els diferents concursos i presència en fires del Campus d'Alcoi.


Pràctiques amb la cèl·lula de fabricació flexible
Pabelló poliesportiu del Campus
Cremà de la Carabassa. Paelles 2016
Acte de clausura del curs de la UPV

EMAS (Obri nova finestra)