- -
Universitat Politècnica de València

campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: Perfils :: Estudiant

Formació Complementaria

Al campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València pots trobar una amplia oferta de formació complementaria als estudis reglats dirigida a estudiants, professionals i públic en general que vulga diferenciar la seua formació aprofitant les capacitats i recursos de les àrees de coneixement d'aquesta Universitat.


Professionals de reconegut prestigi del món universitari i empresarial participen en l'organització i impartició d'aquesta oferta formativa complementaria. Cada any més de 2.000 alumnes acudeixen al nostre campus a reciclar-se i completar contínuament la seua formació.

La formació semipresencial (blended learning) caracteritza part de l'oferta de formació específica i títols propis del campus d'Alcoi. Compatibilitzar formació amb treball diari és possible a través de la modalitat semipresencial, permetent a l'alumne adquirir nous coneixements des del seu domicili, gracies a l'ús de noves tecnologies. Arxius en format vídeo (PoliformaT), videoconferència (Policonnecta) i un gran suport huma són alguns dels recursos que asseguren l'exit en la implementació d'aquesta metodologia.


Tria la teua millor opció per a avançar.Títols propio:


Els títols propis són ensenyaments oferits i certificades per la Universitat Politècnica de València amb l'objectiu fonamental d'atendre aquelles necessitats formatives que no s'arrepleguen en el catàleg oficial de titulacions universitaries.


Aquests títols tenen un enfocament eminentment practic i responen a la demanda social de formació especialitzada en diferents sectors professionals.

Dins dels títols propis de postgrau es distingeixen tres categories: màster, especialista universitari i especialista professional, depenent de la titulació requerida per a realitzar els estudis i la durada dels mateixos.Formació específica:


Els cursos de formació específica s'organitzen per professors de les diferents àrees de coneixement que s'imparteixen en el campus d'Alcoi.

Aquesta formació té un caracter complementari i diferenciador de l'oferta de formació reglada que permet a l'alumne dissenyar el seu currículum més enlla del programa de la seua titulació.

Alguns d'aquests cursos s'imparteixen en la modalitat semipresencial. Amb la superació d'aquests cursos obtindras un certificat oficial d'assistencia o aprofitament.Formació a empreses i institucions:


La Universitat Politècnica de València esta fortament vinculada amb el seu entorn soci-economic. Prova d'ells són els nombrosos convenis de col·laboració signats entre la Universitat i l'Empresa.


Tots els nostres cursos segueixen rigorosos controls que estableix la propia Universitat amb la finalitat de garantir la maxima qualitat de les materies impartides. Així doncs, els certificats oficials que expedeix la Universitat Politècnica gaudeixen d'un gran reconeixement en tot l'entorn empresarial.


Les empreses disposen d'un credit per a finançar la formació dels seus treballadors, aquest credit esta gestionat per la Fundació Tripartida. La quantia del credit s'obté en aplicar a la quantia ingressada per cada empresa l'any anterior, en concepte de quota de formació professional.Informació de contacte - Àrea de Formació Permanent Campus d'Alcoi:


Alumnes en pràctiques de laboratori
Cursa de la Dona
L
Terrassa de la cafeteria del Campus

EMAS (Obri nova finestra)