Tipografía Tamaño mediano Tamaño grande

Formació Complementària

Formació Complementària Al Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València pots trobar una àmplia oferta de formació complementària als estudis reglats dirigida a estudiants, professionals i públic en general que vulgui diferenciar la seva formació aprofitant les capacitats i recursos de les àrees de coneixement d'aquesta Universitat.


Professionals de reconegut prestigi del món universitari i empresarial participen en l'organització i impartició d'aquesta oferta formativa complementària. Cada any més de 2.000 alumnes acudeixen al nostre Campus a reciclar-se i completar contínuament la seua formació.

La formació semipresencial (blended learning) caracteritza part de l'oferta de formació específica i títols propis del Campus d'Alcoi. Compatibilitzar formació amb treball diari és possible a través de la modalitat semipresencial, que permet a l'alumne adquirir nous coneixements des del seu domicili, gràcies a l'ús de noves tecnologies. Arxius en format video (PoliformaT), videoconferència (Policonnecta) i un gran suport humà són alguns dels recursos que asseguren l'èxit en la implementació d'aquesta metodologia.

Tria la teua millor opció per avançar.

NORMES REGULADORES DE LES ACTIVITATS DE FORMACIÓ PERMANENT DEL CAMPUS D'ALCOI
DE LA UNIVERSITAT POLTÈCNICA DE VALÈNCIA
 


Títols propis
 
Formació específica
Formació a empreses i institucions
 
Programa DIFUTEC
Formació Professional per a l'ocupació
 
Setmana de la Ciència
Universitat d'Estiu
 
Universitat SèniorUniversitat Politècnica de València - Campus d'Alcoi