- -
Universitat Politècnica de València

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: Oferta acadèmica del Campus d'Alcoi

Estudis de Grau


Actualment s'imparteixen 6 títols de grau:


Dobles Grados


En el curs 2014/15 es va començar a impartir el doble grau de Gestió Turística i ADE i en el 2015/16 el d'ADE i Informàtica.


El doble grau ADE + Gestió Turística s'imparteix en els Campus d'Alcoi i de Gandia de la UPV, podent començar pels continguts en Gestió Turística els 3 primers anys en el Campus de Gandia, finalitzant els estudis en el Campus d'Alcoi aprofundint en les competencia d'Administració d'empreses o bé els 3 primers cursos en el Campus d'Alcoi amb els continguts en el Grau en Administració i direcció d'empreses i finalitzar en el Campus de Gandia, amb assignatures d'especialització en turisme, tant en els processos de producció específics d'empreses del sector, com en l'ambit de la gestió pública. + info: Memoria per a la implantació del doble títol de Gestió Turística i ADE Memoria per a la implantació del doble títol de Gestió Turística i ADE.


El doble grau ADE + Informàtica s'imparteix en el Campus d'Alcoi de la UPV, Es realitza cursant tots dos títols, pero de forma tal que en la practica només s'haja de cursar 373,5 ECTS en lloc dels 480 ECTS que suposa la suma dels 2 títols de grau per separat. Per a aço, en cada títol s'ha definit un itinerari formatiu concret que permet el reconeixement de 106,5 ECTS entre els dos títols, que són els es deixen de cursar de forma efectiva. + info: Memoria per a la implantació del doble títol d'ADE i Informàtica Memoria per a la implantació del doble títol d´ADE i Informàtica.Més informació


EMAS (Obri nova finestra)