- -
Universitat Politècnica de València

campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: Oferta acadèmica del campus d'Alcoi

Estudis de grau


Actualment s'hi imparteixen 7 títols de grau:


Dobles graus


En el curs 2014-2015 es va començar a impartir el doble grau de Gestió Turística i ADE i en el 2015-2016, el d'ADE i Informàtica.


El doble grau ADE + Gestió Turística s'imparteix als campus d'Alcoi i de Gandia de la UPV, podent començar pels continguts en Gestió Turística els tres primers anys al campus de Gandia i finalitzar els estudis al campus d'Alcoi aprofundint en les competències d'Administració d'empreses o bé els tres primers cursos al campus d'Alcoi amb els continguts en el Grau en Administració i Direcció d'Empreses i finalitzar al campus de Gandia, amb assignatures d'especialització en Turisme, tant en els processos de producció específics d'empreses del sector, com en l'àmbit de la gestió pública. + informació: Memòria per a la implantació del doble títol de Gestió Turística i ADE Memòria per a la implantació del doble títol de Gestió Turística i ADE.


El doble grau ADE + Enginyeria Informàtica s'imparteix al campus d'Alcoi de la UPV. Es realitza cursant tots dos títols, però de forma tal que en la pràctica només s'hagen de cursar 373,5 ECTS en compte dels 480 ECTS que suposa la suma dels 2 títols de grau per separat. Amb aquesta finalitat, en cada títol s'ha definit un itinerari formatiu concret que permet el reconeixement de 106,5 ECTS entre els dos títols, que són els que es deixen de cursar de forma efectiva. + informació: Memòria per a la implantació del doble títol d'ADE i Informàtica Memòria per a la implantació del doble títol d´ADE i Informàtica.Més informació


EMAS (Obri nova finestra)