- -
Universitat Politècnica de València

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: Investigació :: Projectes d'Investigació en curs

TEXMODATEXMODA 926

Advanced Technologies for Textile and Fashion Industry TEXMODA (Projekto Nr. 2017-1-LT01-KA203-035160)


GRUP: GIITEX (Grup Gestió Integral de la Indústria Tèxtil.)    +info

PARTICIPANTS: KTU (Project coordinator) - Lithuania, PUAS (Greece), IDEC (Greece), UBI (Portugal), UPV (Spain), ENSAIT (France), LATIA (Lithuania), HCIA (Greece)

Data d'inici: 01/10/2017.

Data final: 30/09/2019.

OBJECTIU:

L'objectiu del projecte TEXMODA és desenvolupar un curs massiu obert en línia (MOOC) sobre Noves Tecnologies per a la Indústria Tèxtil i de la Moda.

Els destinataris són estudiants i recentment graduats d'educació superior o cicles formatius que han cursat estudis relacionats amb la indústria tèxtil i de la confecció i moda i empleats de PIMES que treballen en la indústria tèxtil i de la moda.

El curs s'implementarà en idioma anglés i es traduirà als idiomes dels socis (els vídeos se subtitularan, els textos i els documents es traduiran). El MOOC es lliurarà de forma pilot durant el projecte, amb l'objectiu d'arribar a una audiència de 1000 persones de tota Europa i no solament dels països dels socis.

financiació:

El projecte TEX-MODA està cofinançat per la Unió europea a través del programa Erasmus Plus, programa únic que tracta d'impulsar les perspectives laborals i el desenvolupament personal, a més d'ajudar als nostres sistemes d'educació, formació i joventut a proporcionar un ensenyament i un aprenentatge que doten a les persones de les capacitats necessàries per al mercat laboral i la societat actual i futura.

Esdeveniments:

  • KICKOFF MEETING IN PIREAUS (GRECE)

    Foto KICKOFF MEETING IN PIREAUS (GRECE)
  • MEETING IN KTU KUNAS (LITHUANIA)

    Foto MEETING IN KTU KUNAS (LITHUANIA)
    Foto MEETING IN KTU KUNAS (LITHUANIA)EMAS (Obri nova finestra)