- -
Universitat Politècnica de València

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: Perfils :: Premsa :: Notícies de la web

TEDxUPValència 2017

El Campus d’Alcoi de la UPV acull el streaming exclusiu de TEDxUPValència.

[ 14/02/2017 ]
TEDxUPValència 2017

La Universitat Politècnica de València (UPV) celebra divendres, dia 17 de febrer, TEDxUPValència, un esdeveniment emmarcat en el moviment internacional TED -Tecnologia, Entreteniment i Disseny- que té com a objectiu la difusió d'idees, de qualsevol àmbit, vàlides i importants per al futur.

Nascut l'any 1984 de la mà de Richard Saul Wurman, TED es va celebrar per primera vegada a Monterey (Califòrnia). Des d'aleshores, executius, científics, creatius i filantrops del nivell de Bill Clinton, Bill Gates, Jane Goodall, Frank Gehry, Paul Simon, Sir Richard Branson, Philippe Starck o Paul David Hewson (Bono) han participat en una activitat que la Sapling Foundation va adquirir l'any 2001 al fundador.

Durant els darrers anys, TED ha continuat experimentant un creixement que l'ha portat a celebrar conferències internacionals -TEDGlobal-, a crear noves iniciatives de contingut -com ara els TEDTalks i Ted.com-, a atorgar reconeixements -Premi TED- i a promoure programes de conferències locals organitzades de manera independent a partir de directrius generals brindades per TED.


Ricard Camarena, Iván Casas o David Pistoni, entre els ponents

Seguint les indicacions esmentades, TEDxUPValència presenta un programa que combinarà el visionament de vídeos TED amb ponències en viu, a fi d'afavorir la connexió i el debat entre els assistents.

Entre els ponents que s'aplegaran el pròxim dia 17 figuren el cuiner valencià Ricard Camarena -una estrella Michelin i tres sols Repsol-; la investigadora del CSIC i experta en nanotecnologia aplicada a la medicina Laura Lechuga; el bomber i cooperant Juan Carlos Teruel, present en catàstrofes com les d'Haití i Grècia i en camps de refugiats del Sàhara, Nicaragua o Panamà; Iván Casas, biotecnòleg que porta dos anys aconseguint èxits en el prestigiós concurs internacional de Biologia Sintètica iGEM amb l'equip de la UPV; o els cofundadors de Crowdfarming (Gonzalo Úrculo) i Hyperloop UPV (David Pistoni).


Streaming en Alcoi

El streaming del campus de Vera es retransmetrà en el Saló d'Actes de l'ETSINF, en el Campus de Gandia en la Sala de Conferències 1/4 i en el Campus d'Alcoi a la Cafeteria.

Podràs viure una experiència com si estiguera amb nosaltres en el teatre, rebràs merchadising de l'esdeveniment, s'oferirà un catering a mitjan vesprada als assistents. Segons la normativa dels esdeveniments TEDx, en les retransmissions en streaming no hi haurà ponents en viu, però podràs veure totes les xarrades que s'estaran realitzant en el Campus de Vera.

Pots inscriure't en est enlace. Recorda que les places són limitades.


TED.com

Els vídeos TED, d'un màxim de 18 minuts de durada i temàtica variable (ciència, tecnologia, sostenibilitat, pobresa, art, etc.) estan disponibles de manera gratuïta en www.ted.com, que ja té més de dos milions de descàrregues.

Per a promoure aquest fenomen i explotar el potencial dels vídeos com a instrument d'aprenentatge, TED ha creat una eina específica l'enllaç de la qual es pot consultar al peu de pàgina, junt amb l'altre enllaç que hem esmentat adés.

Comparteix aquesta notícia o connecta amb el Campus d'Alcoi de la UPV en mitjans socials

Bookmark and Share


Notícies destacades


XIX Premis del Consell Social XIX Premis del Consell Social
Enrique Lores, l'ITQ, 13 estudiants i 6 docents, entre els 31 guardonats.
Màxima presencialitat possible Màxima presencialitat possible
Juan Ignacio Torregrosa López explica els detalls i novetats sobre el pròxim curs.
El primer és LoPrimero El primer és LoPrimero
Eres alumne preuniversitari i vols estudiar el curs que ve al Campus d'Alcoi de la UPV?
Bon estiu! Bon estiu!
El rector de la UPV, Francisco Mora, desitja unes felices vacances a tota la comunitat universitària.
Preinscripció al 100% Preinscripció al 100%
Existeix un altre període de preinscripció del 14 al 21 de setembre.
Pavelló esportiu convertit en gran aula Pavelló esportiu convertit en gran aula
A partir del curs 2020/2021, comptarà amb un aforament màxim de 330 estudiants.
Formalitza la teua matrícula Formalitza la teua matrícula
Coneix els terminis exactes i els passos a seguir.

EMAS (Obri nova finestra)