- -
Campus d'Alcoi de la UPV

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: Perfils :: Premsa :: Notícies de la web

Concierto de Navidad y entrega del Premio Solidario

Irene Castelló Reche ha rebut el ‘Premi Solidari 2018’ de mans de la vicerectora de Responsabilitat Social i Cooperació de la UPV, Donya Rosa Puchades Pla.

[ 21/12/2018 ]
Concert de Nadal 2018 al Col·legi Major Ovidi Montllor

El Col·legi Major 'Ovidi Montllor' ha acollit el Concert de Nadal de l'Agrupació Musical de l'EPSA, i el Cor de la Universitat Sènior i l'EPSA. Ha estat organitzat per la Subdirecció de Cultura, Esports, Col·legi Major i Universitat Sènior del Campus d'Alcoi, que encapçala la subdirectora Donya Rosa Vercher. L'acte ha estat presidit per Donya Rosa Puchades Pla, vicerectora de Responsabilitat Social i Cooperació de la UPV, i per Don Juan Ignacio Torregrosa López, director del Campus d'Alcoi de la UPV, acompanyats per membres de la Direcció de l'EPSA, de la corporació municipal i altres assistents en un saló d'actes ple.

L'acte ha estat presentat per Francisco Javier Sánchez Rey i Clara Gómez Sanchis, estudiants del Campus d'Alcoi i membres del grup de Teatre. El format de l'any passat, amb la presència de les dues agrupacions musicals, s'ha repetit en el concert de 2018.


Programa d'actes:

COR DE LA UNIVERSITAT SÈNIOR I EPSA:
  • Adeste Fideles - Nadala tradicional (Arranj. Frank Nordberg).
  • Hallelujah - Leonard Cohen (Arranj. Roger Emerson).
  • Suite Comercial Nadalenca (Arrang. José Bernardo Álvarez) Solista: Tere López.
  • A la Run Run - Nadala tradicional. Piano Paloma Albero. Guitarra: JiaHe Liu.

AGRUPACIÓ MUSICAL DE L'EPSA:
  • Obertura per un any de pel·lícula - Iñaki Lecumberri Camps.
  • Mar i Bel - Ferrer Ferran. Trompetes solistas: Isidro Ayela i Adrián Ferrerro.
  • La Mumerota - José Rafael Pascual y pupurrí de Nadal (Paco Domingo). Dolçaines: Marina, Pau, Joan i Pedro.
  • Aljama II - Dança dels conqueridors- Ferrer Ferrán. Dolçaina solista: Pablo Salguero.
  • Music from Braveheart - James Horner (Arranj. Johnnie Wilson).

El concert ha finalitzat amb una interpretació conjunta de Cor i Agrupació Musical. S'ha interpretat Cavalcada Real, un conjunt de de nadales moltes d'ells genuïns del ‘Nadal Alcoià’.‘Premi Solidari’ per a Irene Castelló

Irene Castelló, Premi Solidari 2018

Per segon any consecutiu, s'ha lliurat el “Premi Solidari 2018” atorgat per l'Àrea d'Igualtat, Cooperació i Assumptes Socials del Campus, dirigida per Donya Bàrbara Micó Vicent. El premi ha recaigut en aquesta ocasió en l'alumna Irene Castelló Reche del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes. El premi ha sigut lliurat per la Responsable d'Igualtat, Cooperació i Assumptes Socials, Donya Bàrbara Micó.

El seu projecte consisteix en un suport per a llapis electrònics. Gràcies al seu disseny, les persones amb mobilitat reduïda poden utilitzar dispositius tàctils, obrint-los d'aquesta manera les possibilitats funcionals aplicades al món laboral. També està pensat perquè es puguen utilitzar altres tipus de llapis i bolígrafs, facilitant l'escriptura i el dibuix en suports tradicionals. El seu Treball Final de Grau va ser mereixedor de la màxima puntuació 10 Matrícula d'Honor, rebent enguany el Premi al Millor Treball Final de Grau de la seua titulació. Irene, a més, va poder gaudir d'una beca per a pràctiques solidàries en el Centre de Cooperació al Desenvolupament de la UPV.

Aquest projecte va sorgir d'un voluntariat realitzat en el Centre Sant Rafael de Sant Joan, centre orientat per a persones amb diversitat funcional en el qual es realitzen nombroses activitats cada dia, entre elles les d'informàtica i diverses àrees de psicomotricitat i aspectes socials. Ara, Payam, un usuari del centre que a causa dels seus problemes de mobilitat no podia utilitzar la seua tablet, ja pot fer-ho.

L'estudi va començar durant l'estada que va realitzar dins del programa ERASMUS a la universitat FH Salzburg de Salzburg (Alemanya), ja que li va permetre treballar en la seua investigació amb professors especialistes en ergoteràpia per a conèixer millor el camp de les adaptacions.

En rebre el seu premi, Irene Castelló ha agraït al Campus d'Alcoi de la UPV que li hagen atorgat aquest premi. Ha reconegut, de forma molt emotiva, que és un projecte que ho ha realitzat “amb tot el seu afecte i que ha après moltíssim”.
Comparteix aquesta notícia o connecta amb el Campus d'Alcoi de la UPV en mitjans socials

Bookmark and Share


Notícies destacades


Fotciencia 15 Fotciencia 15
Exposició oberta al Centre Comercial Alzamora fins el 27 de gener de 2019.
Desafiament internacional “First Lego League” Desafiament internacional “First Lego League”
El proper 2 de febrer de 2019 al Campus d'Alcoi.
Visita al Parc Tecnològic Aeroespacial d'Andalusia Visita al Parc Tecnològic Aeroespacial d'Andalusia
Alumnes del Campus d'Alcoi de la UPV visiten Aerópolis.
El MUIOL participa en un ‘Desafiament en la Cuina’ El MUIOL participa en un ‘Desafiament en la Cuina’
Els alumnes han participat en un particular ‘Masterchef’.
VII concurs de Robòtica Mòbil VII concurs de Robòtica Mòbil
La competició tindrà lloc el divendres 1 de febrer.
Jornades de Portes Obertes 2019-2020 Jornades de Portes Obertes 2019-2020
Per a pares i futurs alumnes el 6 d'abril de 2019.
Es busquen speakers Es busquen speakers
Arkano serà el presentador del Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria 2019.

EMAS (Obri nova finestra)