- -
Universitat Politècnica de València

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: Perfils :: Premsa :: Notícies de la web

Beques de formació en Energia Solar

Soltec llança la segona edició del seu programa formatiu Solteach.

[ 17/05/2019 ]
Programa formatiu Solteach

Soltec llança la segona edició del seu programa formatiu Solteach. L'empresa líder en fabricació i subministrament de seguidors solars, amb seu a Molina de Segura (Múrcia), posa a la disposició dels professionals de l'Enginyeria a nivell nacional 20 places lliures a ocupar pels millors expedients en finalitzar els seus estudis i per aquells professionals que vulguen especialitzar-se en renovables en el sector de l'energia fotovoltaica.

Les sol·licituds podran enviar-se fins al diumenge 2 de juny i es tractarà d'un curs intensiu de 80 hores en dues setmanes. La primera setmana les classes s'impartiran a l'Escola de Negocis i Administració d'Empreses ENAE (Múrcia), i la segona setmana serà en les instal·lacions de Soltec. La formació també inclou una visita a una de les plantes fotovoltaiques de la companyia.

Aquest programa cerca donar l'oportunitat als professionals més brillants d'acostar-se i formar-se en l'empresa referent a Múrcia d'Energies Renovables amb major creixement en els últims anys i major cota de mercat a Llatinoamèrica i els EUA. A més, el becari tindrà la sort de formar-se de la mà de la nostra experimentada plantilla d'enginyers, possibilitant l'ampliació dels seus coneixements, participant en els nostres projectes i afavorint així la seua inserció laboral.

Durant la formació, els docents avaluaran a tots els alumnes i, aquells amb millors resultats, seran contractats en pràctiques durant tres mesos. Després d'aquest període, els seleccionats podran entrar a formar part de la plantilla de l'empresa. “En Soltec estem molt compromesos amb la creació d'ocupació i, a través d'aquest programa, cerquem donar l'oportunitat als millors professionals del sector de formar-se en energia renovable”, afirma Raúl Morales, CEO de Soltec.

Sobre SOLTEC

Soltec compta amb una força de treball formada per més de 750 persones i un recorregut de 14 anys com a fabricants d'equips complets de seguiment solar. La companyia té presència a l'Argentina, Austràlia, el Brasil, Xile, la Xina, Dinamarca, Egipte, els Estats Units, Espanya, l'Índia, Itàlia, Israel, Mèxic i el Perú. Amb un fort compromís amb les energies renovables i el medi ambient, l'empresa es dedica a la innovació, l'estandardització de productes i l'èxit dels clients.


Més informació:Comparteix aquesta notícia o connecta amb el Campus d'Alcoi de la UPV en mitjans socials

Bookmark and Share


Notícies destacades


XIX Premis del Consell Social XIX Premis del Consell Social
Enrique Lores, l'ITQ, 13 estudiants i 6 docents, entre els 31 guardonats.
Màxima presencialitat possible Màxima presencialitat possible
Juan Ignacio Torregrosa López explica els detalls i novetats sobre el pròxim curs.
El primer és LoPrimero El primer és LoPrimero
Eres alumne preuniversitari i vols estudiar el curs que ve al Campus d'Alcoi de la UPV?
Bon estiu! Bon estiu!
El rector de la UPV, Francisco Mora, desitja unes felices vacances a tota la comunitat universitària.
Preinscripció al 100% Preinscripció al 100%
Existeix un altre període de preinscripció del 14 al 21 de setembre.
Pavelló esportiu convertit en gran aula Pavelló esportiu convertit en gran aula
A partir del curs 2020/2021, comptarà amb un aforament màxim de 330 estudiants.
Formalitza la teua matrícula Formalitza la teua matrícula
Coneix els terminis exactes i els passos a seguir.

EMAS (Obri nova finestra)