- -
Universitat Politècnica de València

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: Perfils :: Premsa :: Notícies de la web

Formalitza la teua matrícula

Segueix els passos per a formalitzar la matrícula a la UPV, consulta el sobre virtual i coneix els processos per l'admissió i per a les llistes d'espera.

[ 12/07/2019 ]
Formalitza la teua matrícula

Amb la finalitat de facilitar el procés de matrícula, la UPV t'indica els passos necessaris que s'han de seguir:

A. T'HAN ADMÈS?

Consulta la ('llista de persones admeses en la web oficial de la UPV).

Per a estudis de grau, els resultats es publicaran el divendres 12 de juliol i, per a màster, el divendres 19 de juliol. Consulta'ls a partir de les 13.00 hores dels dies citats.

A.1.- INFORMACIÓ SOBRE EL DIA I L'HORA DE MATRÍCULA

Una vegada t'han admès, consulta a través de l'enllaç el dia i l'hora en què has de dur a terme la matrícula.

Podràs accedir a completar les dades personals i estadístiques necessàries per a formalitzar la matrícula 90 minuts abans de la cita assignada. És important realitzar la matrícula en l'horari assignat, ja que, en cas contrari, perdràs la prioritat d'elecció de grups i assignatures que atorga l'ordre de cites.

També pots conèixer la teua cita prèvia (dia i hora en què has de dur a terme la matrícula) i els passos a seguir a través de l'Accés a l'automatrícula.

A.2.- TERMINI DE MATRICULACIÓ

Grau:

Alumnes de nou ingrés: el termini ordinari de matriculació és del dilluns 15 al dimarts 16 de juliol del 2019, tots dos inclusivament. Si obtens plaça després d'aquestes dates, se t'assignarà data de matrícula a partir del 18 de juliol.

Alumnes de 2n curs i següents: del 17 al 22 de juliol del 2019, tots dos inclusivament.

Màster universitari:

Alumnes de nou ingrés: el termini per a alumnat admès en el període ordinari de preinscripció, fase A, és del 23 al 24 de juliol del 2019, tots dos inclusivament. Per a alumnat admès en el període extraordinari de preinscripció, el 20 de setembre.

Alumnes de 2n curs i següents: el termini general, obert del 25 al 29 de juliol del 2019, tots dos inclusivament.

A.3.- REALITZACIÓ DE L'AUTOMATRÍCULA

ON?

El procediment ordinari de matrícula és no presencial a través d'Internet. Excepcionalment, en cas que no pugues disposar d'un equip amb connexió a Internet, pots acudir a l'aula habilitada al teu centre docent, a la qual podràs accedir segons cita i disponibilitat d'equips.

COM?

La matrícula la formalitzes mitjançant una aplicació informàtica. Per a saber com, segueix els passos indicats en aquest vídeo explicatiu, el següent enllaç o el sobre virtual de matrícula .

L'automatrícula per Internet et permet realitzar tots els tràmits administratius per a formalitzar la matrícula d'aquest curs sense necessitat d'emplenar impresos o formularis addicionals.

Una vegada formalitzada la matrícula, és definitiva per a l'actual curs, excepte circumstàncies excepcionals que hauràs de comunicar al teu centre d'estudis.

Si és la primera vegada que accedeixes a estudis universitaris de grau, has de matricular-te del primer curs complet. Una vegada feta la matrícula, pots sol·licitar el règim de matrícula amb dedicació a temps parcial, del 15 al 16 de juliol, identificant-te en la teua intranet. En aquest cas, la teua matrícula estarà limitada entre 20 i 40 crèdits ECTS. Rebràs la resolució a la teua sol·licitud, com a màxim, el 26 de juliol.

En el cas d'admissió amb posterioritat, has de presentar la sol·licitud segons el termini establit pel teu centre.

B.- ESTÀS EN LLISTA D'ESPERA?

Si no t'han admès en la primera opció de titulació que vas sol·licitar, se t'adjudicarà directament un número d'ordre en la llista d'espera.

Si t'han admès en la segona o successives opcions i no vols perdre el teu dret, has de formalitzar la matrícula en els terminis i condicions estipulats. Si no ho fas, s'entendrà que renuncies a la plaça.

Si estàs en llista d'espera d'un grau -després de l'assignació de places que realitza la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, i una vegada s'ha matriculat l'alumnat admès- la UPV realitzarà una o diverses crides centralitzades de les seues llistes d'espera per a cobrir les possibles places vacants, si n'hi ha. A l'estudiantat admès, se li assigna data de matrícula.

En cas que, després d'aquestes crides, queden places vacants, la UPV comunica l'admissió a alumnes en llista d'espera directament des dels centres d'estudi.

Si estàs en llista d'espera d'un màster, has d'estar pendent de www.upv.es a partir del 26 de juliol de 2019.

Una vegada t'han admès des de la llista d'espera, la UPV t'indicarà el dia i l'hora en què has de dur a terme la matrícula.

C.- MÉS INFORMACIÓ

En el sobre virtual de matrícula es troba tant la informació general per a la matrícula completa (normatives, terminis, documentació i punts d'informació), com la informació específica del teu centre d'estudis (horaris, Programa Integra, Jornades d'Acolliment, Pla d'acció tutorial universitari, etc.).

A més, en informació sobre serveis a l'estudiant pots conèixer la Biblioteca, l'Àrea d'Esports, la Casa de l'Alumne, les pràctiques en empreses, la possibilitat de realitzar intercanvis acadèmics i molts altres serveis a la disposició de l'alumnat de la UPV.


Més informació
Notícia en UPV TVComparteix aquesta notícia o connecta amb el Campus d'Alcoi de la UPV en mitjans socials

Bookmark and Share


Notícies destacades


XIII Premis IDEES UPV XIII Premis IDEES UPV
Lliurament de sol·licituds fins al 18 d'octubre.
Material didàctic antic de l'edifici del Viaducte Material didàctic antic de l'edifici del Viaducte
Comença la restauració d'unes 300 peces inventariades.
Programa València Coopera 2019 Programa València Coopera 2019
Projecte de Cooperació al Desenvolupament a Mauritània.
Pau, el bot de conversa de la Universitat Politècnica de València	Pau, el bot de conversa de la Universitat Politècnica de València
Des d'el mes de juny passat ha atès a més de 6800 usuaris.
Jornada d'Acollida Jornada d'Acollida
El 3 de setembre a les 10.30 h en el Pavelló Esportiu de l'Edifici Georgina Blanes.
Ajudes de menjador Ajudes de menjador
Sol·licita ja fins a 80 vals de menú per al curs acadèmic 2019-2020.
ADSIDEO 2019 ADSIDEO 2019
Programa d'ajudes per a Projectes de Recerca ODS.

EMAS (Obri nova finestra)