- -
Universitat Politècnica de València

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: Perfils :: Premsa :: Notícies de la web

100% de places preinscrites

Antonio Arques, subdirector d'Alumnat, indica que “els alumnes en llista d'espera no han de desanimar-se perquè és previsible que en el procés d'admissió es puguen produir moviments”.

[ 17/07/2019 ]
100% d'alumnes preinscrits

Les xifres de preinscripció ja s'han donat a conèixer al Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV). S'ha cobert el 100% de places oferides en tots els graus i dobles graus. A més també s'ha previst un excés d'alumnes per a compensar possibles baixes que es permeten citar i matricular.

Segons indica Antonio Arques, subdirector d'Alumnat del Campus d'Alcoi de la UPV, “són dades provisionals, ja que es tracta de dades de preinscripció”. Arques destaca que “suposa que el 100% de places oferides pel Campus d'Alcoi de la UPV està cobert”. En els graus relacionats amb enginyeries “tenim cobert fins i tot la ‘sobrematrícula’ que ofereix la Generalitat Valenciana”.

El subdirector d'Alumnat també exposa que “la pujada ha sigut de 200 alumnes respecte a l'any passat”. Antonio Arques també indica que “els alumnes en llista d'espera no han de desanimar-se perquè és previsible que en el procés d'admissió es puguen produir moviments”.

Des del Campus d'Alcoi de la UPV, estan a la disposició de tots els alumnes i familiars per a informar de cada situació particular. Antonio Arques sosté que “si algú estiguera interessat a estudiar al campus, que es pose en contacte i l'informarem de la situació concreta de cadascun dels seus graus”.


Llesta d'espera

Si un alumne no ha sigut admès en la primera opció de titulació que va sol·licitar, s'adjudicarà directament un número d'ordre en la llista d'espera. Si ha sigut admès en la segona o successives opcions i no vol perdre el seu dret, has de formalitzar la matrícula en els terminis i condicions estipulats. En cas de no fer-ho, s'entendrà que renúncies a la plaça.

Si l'alumne en llista d'espera d'un grau, després de l'assignació de places que realitza la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, i una vegada s'han matriculat els estudiants admesos, la UPV realitzarà un o diverses crides centralitzades de les seues llistes d'espera per a cobrir les possibles places vacants, si n'hi ha.

En cas que després d'aquestes crides queden places vacants, la UPV comunicarà l'admissió a estudiants en llista d'espera directament des dels centres d'estudi.

Comparteix aquesta notícia o connecta amb el Campus d'Alcoi de la UPV en mitjans socials

Bookmark and Share


Notícies destacades


XIII Premis IDEES UPV XIII Premis IDEES UPV
Lliurament de sol·licituds fins al 18 d'octubre.
Material didàctic antic de l'edifici del Viaducte Material didàctic antic de l'edifici del Viaducte
Comença la restauració d'unes 300 peces inventariades.
Programa València Coopera 2019 Programa València Coopera 2019
Projecte de Cooperació al Desenvolupament a Mauritània.
Pau, el bot de conversa de la Universitat Politècnica de València	Pau, el bot de conversa de la Universitat Politècnica de València
Des d'el mes de juny passat ha atès a més de 6800 usuaris.
Jornada d'Acollida Jornada d'Acollida
El 3 de setembre a les 10.30 h en el Pavelló Esportiu de l'Edifici Georgina Blanes.
Ajudes de menjador Ajudes de menjador
Sol·licita ja fins a 80 vals de menú per al curs acadèmic 2019-2020.
ADSIDEO 2019 ADSIDEO 2019
Programa d'ajudes per a Projectes de Recerca ODS.

EMAS (Obri nova finestra)