- -
Campus d'Alcoi de la UPV

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: Xarxa Entorn

Programa DIFUTEC

El programa DIFUTEC de Difusió Tecnològica en el Campus d'Alcoi mitjançant activitats pretén millorar els coneixements de la comunitat universitària i de l'entorn pròxim.


El programa DIFUTEC planteja suplir les històriques manques de la universitat en equipament d'alta tecnologia, amb acords amb les divisions tècnic-comercials de les empreses de primer nivell tecnològic, amb l'objectiu de crear sinergies operatives de les quals totes les parts isquen beneficiades:


  • Les empreses subministradores difonen la seua tecnologia, al mateix temps que permeten que professors, investigadors i alumnes completen la seua formació i desenvolupament sobre la base de la informació, documentació i equips facilitats.
  • El teixit empresarial de l'entorn pròxim pot conèixer les possibilitats, - positives o negatives- de la nova tecnologia abans d'adoptar una decisió estratègica d'adquirir-la, moltes vegades costosa i irreversible.

Jornades DIFUTEC:

Les Jornades DIFUTEC, fformen part del Programa DIFUTEC, de difusió de tecnologia, nascudes de les accions del Grup d'I+D+i de la UPV “CCT-CV - Clúster del Coneixement Territorial de la Comunitat Valenciana” Actualment es desenvolupen en l'Àrea de Relacions amb l'Entorn.


Històric de Jornades DIFUTEC

Conferències DIFUTEC:

Les Conferències DIFUTEC formen part del Programa DIFUTEC de Difusió Tecnològica. El seu objectiu principal se centra que tant la comunitat universitària com l'entorn pròxim milloren els seus coneixements a través de conferències especialitzades.


Històric de Conferències DIFUTEC

Més informació

Lucía Pérez Blanco
Tel: (34) 96 652 85 00 ext: 28500
e-mail: lupebla@ideas.upv.es


Activitat a un laboratori del Campus
Paelles universitàries
Façana de l
Festa dels Enfarinats d´Ibi

EMAS (Obri nova finestra)