- -
Campus d'Alcoi de la UPV

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: Xarxa Entorn

Programa DIFUTEC

El programa DIFUTEC de Difusió Tecnologica en el Campus d'Alcoi mitjançant activitats pretén millorar els coneixements de la comunitat universitaria i de l'entorn proxim.


El programa DIFUTEC planteja suplir les historiques manques de la universitat en equipament d'alta tecnologia, amb acords amb les divisions tecnic-comercials de les empreses de primer nivell tecnologic, amb l'objectiu de crear sinergies operatives de les quals totes les parts isquen beneficiades:


  • Les empreses subministradores difonen la seua tecnologia, al mateix temps que permeten que professors, investigadors i alumnes completen la seua formació i desenvolupament sobre la base de la informació, documentació i equips facilitats.
  • El teixit empresarial de l'entorn proxim pot coneixer les possibilitats, - positives o negatives- de la nova tecnologia abans d'adoptar una decisió estrategica d'adquirir-la, moltes vegades costosa i irreversible.

Jornades DIFUTEC:

Les Jornades DIFUTEC, fformen part del Programa DIFUTEC, de difusió de tecnologia, nascudes de les accions del Grup d'I+D+i de la UPV “CCT-CV - Clúster del Coneixement Territorial de la Comunitat Valènciana” Actualment es desenvolupen en l'Area de Relacions amb l'Entorn.


Historic de Jornades DIFUTEC

Conferencies DIFUTEC:

Les Conferencies DIFUTEC formen part del Programa DIFUTEC de Difusió Tecnologica. El seu objectiu principal se centra que tant la comunitat universitaria com l'entorn proxim milloren els seus coneixements a través de conferencies especialitzades.


Historic de Conferencies DIFUTEC

Proximes Conferencies

LXV Conferencia DIFUTEC:
SUMMER MARKETING WORKSHOP ALCOI

Dijous 28 de juny de 2018, de 10h a 14h al Laboratori I3L1 de l'edifici Georgina Blanes (Planta 3) del Campus d'Alcoi de la UPV.

Incripció on-line

Programa de la Conferencia      (2 descarregues)

LXIV Conferencia DIFUTEC:
SUMMER MARKETING WORKSHOP ALACANT

Dimecres 27 de juny de 2018, de 10h a 14h a l'ULab Ideas Meeting Poin d'Alacant, Plaça de San Cristóbal, 14.

Incripció on-line

Programa de la Conferencia      (0 descarregues)

Més informació

Lucía Pérez Blanco
Tel: (34) 96 652 85 00 ext: 28500
e-mail: lupebla@ideas.upv.es


Plaça Ferràndis i Carbonell
Pont de les set llunes - Via Verda
La ciutat d´Alcoi
Pabelló poliesportiu del Campus

EMAS (Obri nova finestra)