- -
Universitat Politècnica de València

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: El Campus

Xarxa Entorn

La Xarxa Entorn del Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València, sorgeix amb la vocació d'aprofundir en les relacions de la Universitat amb les empreses del seu entorn socioeconomic, amb les quals ja s'esta col·laborant actualment. No obstant aço, es pretén que servisca de pont per a iniciar una etapa de col·laboració amb aquelles empreses i institucions amb les quals actualment la cooperació no existeix encara o esta limitada, pero que es considera imprescindible per la seua rellevancia tecnologica o economica.


La Universitat Politècnica de València ha adoptat el modul de 'universidad emprenedora' que ha aparegut en els padsos capdavanters en tecnologia. Caràcteritzant-se per transformar coneixements en activitats economiques que impulsen l'entorn socioeconomic, en crear un vincle entre la universitat i la innovació.


La forma adoptada és el treball en Xarxa que reuneix algunes de les característiques essencials de les relacions entre els agents que intervenen en els processos d'innovació, ja que aquests es basen en formes d'intercanvi i aprenentatge entre diferents actors. Les xarxes coopetitivas (cooperació unida a competitivitat) a través del coneixement estan adquirint cada vegada més importancia:


  • En primer lloc, per la situació de globalització que ha intensificat la formació de xarxes locals i/o regionals.
  • I en segon lloc, pels canvis que s'estan generant en les formes de producció de coneixement, on la ciencia i la tecnologia ja no són concebuts com a processos separats, sinó que es complementen en la practica.

LLISTES DE CORREU XARXA ENTORN. AA APUNTA'T !!

Serveis Xarxa Entorn:


Activitat a un laboratori del Campus
Pistes de pàdel de la zona esportiva
L
Pabelló poliesportiu del Campus

EMAS (Obri nova finestra)