- -
Universitat Politècnica de València

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: Seus universitàries

Seu universitària Bocairent


Inaugurada al juny del 2010 pel llavors rector de la UPV Juan Juliá, el director del Campus d'Alcoi Enrique Masiá i l'alcalde de Bocairent Josep Vicent Ferre.

El document estableix el marc d'actuació per a la col·laboració entre les dues entitats per un període de dos anys renovables i té com a objecte promoure activitats de formació personal, de recerca científica i desenvolupament tecnològic, així com l'intercanvi d'experts o la realització de programes de cooperació educativa.

Signatura del conveni de col·laboració com a Seu Universitària
Notícies Premsa Activitats

  • <B>Salvador Cardona</B> durant la impartició de la conferència '<I>Com funcionarà el cotxe del futur?</I>' a la Sala Joan de Joanes de Bocairent, dins de les activitats de la Setmana de la Ciència 2013 organitzada pel Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

    Salvador Cardona durant la impartició de la conferència 'Com funcionarà el cotxe del futur?' a la Sala Joan de Joanes de Bocairent, dins de les activitats de la Setmana de la Ciència 2013 organitzada pel Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

  • Conferència '<I>Los problemas de la brecha digital</I>' impartida per <B>Manolo Llorca</B> a la Sala Joan de Joanes de Bocairent, dins de les activitats de la Setmana de la Ciència 2013 organitzada pel Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

    Conferència 'Los problemas de la brecha digital' impartida per Manolo Llorca a la Sala Joan de Joanes de Bocairent, dins de les activitats de la Setmana de la Ciència 2013 organitzada pel Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

  • <B>Pau Miró</B> durant la impartició de la seua conferència '<I>Transició o col·lapse? Última Trucada</I>' a la Sala Joan de Joanes de Bocairent, dins de les activitats de la Setmana de la Ciència 2013 organitzada pel Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

    Pau Miró durant la impartició de la seua conferència 'Transició o col·lapse? Última Trucada' a la Sala Joan de Joanes de Bocairent, dins de les activitats de la Setmana de la Ciència 2013 organitzada pel Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València.EMAS (Obri nova finestra)