- -
Universitat Politècnica de València

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: Seus universitàries

Seu universitària Mancomunitat de L’Alcoià i el Comtat


Inaugurada al novembre del 2013 pel rector de la UPV Francisco José Mora, la directora del Campus d'Alcoi Georgina Blanes, el president de la Mancomunitat, Rafael Climent i l'alcaldessa de Benimarfull, Rosario Recio. A la inauguració van acudir també els alcaldes d'Alcoi, Cocentaina, Agres i Gaianes, així com també els seus diferents regidors.

La seu tindrà caràcter itinerant entre les poblacions de la Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat. L'acte d'inauguració va tenir lloc en la Casa de la Cultura “Bisbe Vilaplana” de Benimarfull.

Inauguració de la Seu Universitària de la Mancomunitat
Notícies Premsa Activitats

 • Actuació Cor UPV Benimarfull Església Parroquial Santa Ana amb motiu de la inauguració de la Seu Universitària.

  Actuació Cor UPV Benimarfull Església Parroquial Santa Ana amb motiu de la inauguració de la Seu Universitària.

 • <B>José Luis Aleixandre</B> durant la impartició de la '<I>Xarrada i degustació. Taller de tast d'oli d'oliva</I>' a l'Arxiu Municipal de Muro, dins de les activitats de la Setmana de la Ciència 2014 organitzada pel Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

  José Luis Aleixandre durant la impartició de la 'Xarrada i degustació. Taller de tast d'oli d'oliva' a l'Arxiu Municipal de Muro, dins de les activitats de la Setmana de la Ciència 2014 organitzada pel Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

 • Conferència i observació astronòmica '<I>Està preparada la Terra per a l'impacte d'un asteroide?</I>' a càrrec de l'<B>Associació Astronòmica d'Alcoi</B>, al Club de Tennis La Plana de Muro d'Alcoi, dins de les activitats de la Setmana de la Ciència 2013 organitzada pel Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

  Conferència i observació astronòmica 'Està preparada la Terra per a l'impacte d'un asteroide?' a càrrec de l'Associació Astronòmica d'Alcoi, al Club de Tennis La Plana de Muro d'Alcoi, dins de les activitats de la Setmana de la Ciència 2013 organitzada pel Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

 • <B>José Luis Aleixandre</B> durant la impartició de la '<I>Xarrada i Degustació. Maridatge: la poderosa influència de les nostres papil·les>/I>' al Restaurant L'Escaleta de Cocentaina, dins de les activitats de la Setmana de la Ciència 2015 organitzada pel Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

  José Luis Aleixandre durant la impartició de la 'Xarrada i Degustació. Maridatge: la poderosa influència de les nostres papil·les>/I>' al Restaurant L'Escaleta de Cocentaina, dins de les activitats de la Setmana de la Ciència 2015 organitzada pel Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València.EMAS (Obri nova finestra)