- -
Universitat Politècnica de València

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: Perfils :: Futur Alumne

Vine't a la UPV. 25 raons per a decidir-te1

El Campus d'Alcoi de la Universitat Politecnica de Valencia és una institució de prestigi.
Amb qualitat contrastada i reconeguda. La UPV és l'única universitat espanyola de caracter tecnològic que figura entre les millors del món (segons el ránking mundial d'universitats, elaborat per la Universitat de Jiao Tong, de Xangai).

2

Una Universitat amb historia i experiencia.
El Campus d'Alcoi de la Universitat Politecnica de Valencia té una experiencia de més de 150 anys en la formació de professionals universitaris. Va ser centre fundador de la Universitat Politecnica de Valencia en la decada dels anys 70 del segle XX.

3

Que agrada i convenç als alumnes.
El 94,5% dels nostres titulats tornaria a estudiar la carrera al Campus d'Alcoi de la Universitat Politecnica de Valencia, si haguera de començar de nou.

4

Una formació personalitzada.
La formació és de gran qualitat, ja que el ratio d'alumnes per grup és més reduït que en la resta d'universitats públiques. Açò permet oferir als nostres alumnes una atenció més personalitzada que suposa un major exit en els estudis.

5

Titulacions universitaries competitives.
Les titulacions universitaries de la UPV Alcoi són molt competitives i els nostres titulats gaudeixen d'una elevada inserció laboral. El 45% té el seu primer treball abans de finalitzar els estudis i el 94% tarda menys de 6 mesos a trobar un treball.

6

Amplia oferta formativa tecnològica i empresarial.
Enginyeria Industrial (Electrica, Mecanica i Química), Disseny Industrial, Informatica i Administració d'empreses. Podras estudiar titulacions d'aquestes famílies i adquirir el maxim nivell de formació universitaria (doctorat) a Alcoi.

7

Amplia oferta d'assignatures en angles.
A més de poder estudiar la carrera en castella o valencia podras trobar una amplia oferta d'assignatures en angles, amb continguts, nivell i nombre de credits exactament iguals als seus equivalents en castella.

8

Cuidem als alumnes de nou ingrés.
La UPV afavoreix la integració dels alumnes de nou ingrés. Professors i alumnes estaran al teu costat perque no et sentes perdut en el teu primer any.

9

I t'ajudem a instal.lar-te.
En la web, reunim tota la informació sobre allotjaments. Et proporcionem ofertes de pisos per a compartir, diversos models de contracte, una llista de carrers de la ciutat i alguns consells.

10

Podras demanar beques
El Ministeri d'Educació ofereix importants ajudes per al transport i la residencia, si véns de fora. I la UPV també convoca beques perque ningú es quede sense estudiar per problemes econòmics.

11

Tindras l'oportunitat de fer practiques en empreses.
Totes les practiques de la UPV Alcoi són remunerades (borsa mínima: 300 euros/mes) i, gracies a elles, el 94% dels nostres titulats tarda menys de sis mesos a trobar el seu primer treball. A més l'únic centre SERVEF d'Ocupació Qualificada de la província d'Alacant es troba en la UPV Alcoi.

12

I de passar una temporada en l'estranger.
Estats Units, Canada, Australia, Europa, Llatinoamerica, Japó i sud-est asiatic. Tria una destinació i aconsegueix la teua beca si vols estudiar un semestre fora.

13

Comptem amb una magnífica oferta d'esports i activitats culturals.
D'accés gratuït i amb monitors professionals. No podras resistir-te. Practicaras els esports que oferim, tal com fa el 65% de la nostra comunitat universitaria. També podras gaudir del teatre, els espectacles musicals, el cinema...

14

I amb equips informatics d'última generació
La UPV Alcoi disposa de 2.000 ordinadors i xarxa sense fil (WiFi) tant en edificis com en jardins i zones exteriors.

15

Tres edificis historics i moderns.
Estudiaras en tres edificis historics de la Revolució Industrial Alcoiana. Aquests edificis han sigut restaurats integralment i s'han adaptat per al seu ús docent i investigador. Les instal.lacions són noves i modernes. La Plaça de la Universitat és l'única plaça de caracter industrial d'Europa.

16

El campus de la UPV Alcoi esta completament equipat amb tots els serveis.
El campus de la UPV Alcoi és per als vianants i esta situat en el cor de la ciutat d'Alcoi . Trobaras cafeteria, terrasses, àrea d'esports...

17

Compta amb instal.lacions esportives.
En el nou edifici annexe als aularis de Ferrándiz i Carbonell es troba el gimnas, el pavelló poliesportiu i les pistes de padel per a ús i gaudi de la comunitat universitaria.

18

I en el centre de la ciutat d'Alcoi
El campus esta situat en el cor de la ciutat. Tots els serveis (centre comercial, oficines bancaries, zones d'oci...) els tens a menys de 10 minuts.


19

Alcoi és una ciutat per a totes les butxaques.
Es pot menjar en la UPV Alcoi per menys de 4 euros, la meitat del que val un menú fóra del campus. La cistella de la compra a Alcoi és més barata que la mitjana d'Espanya i molt més assequible que a Madrid, Barcelona, Alacant, Valencia, Elx... (segons l'estudi sobre nivells de preus de productes de gran consum, elaborat pel Ministeri d'Economia).

20

Té una gran oferta d'allotjaments per a estudiants.
Aquesta gran varietat fa que compartir un pis a Alcoi siga molt més econòmic que a Saragossa, Albacete, Cartagena. I costa menys de la meitat que a Alacant, Madrid, Barcelona o Valencia.


21

I esta connectada amb totes les destinacions, i moure's per la ciutat és rapid.
Podras tornar a la teua ciutat tan sovint com desitges. Alcoi esta ben comunicada en totes adreces: trens, autobusos... L'aeroport d'Alacant es troba a menys de 40 minuts. Podras moure't per Alcoi amb bicicleta o a peu. D'altra banda, el transport públic d'Alcoi és molt practic.

22

Una ciutat segura i tranquil.la.
Alcoi té una població de 65.000 habitants. És una de les ciutats mitjanes d'Espanya amb més baixos índexs de delinqüencia, la qual cosa la fa una ciutat segura i tranquil.la. Tot açò implica una gran qualitat de vida.


23

El plaer de gaudir dels parcs naturals de la Font Roja i la Sierra Mariola.
La ciutat esta envoltada per dos parcs naturals, en els quals podras gaudir de la naturalesa. Podras realitzar rutes a peu i amb bici, i coneixer zones de gran valor paisatgístic i ecològic.

24

És la ciutat europea d'interior preferida pels Erasmus.
Molts alumnes estrangers trien Alcoi com a ciutat d'interior. Pel seu nivell academic, pel seu clima mediterrani d'estius assolellats, per la seua grandaria tan accessible, pel seu gran ambient i vida nocturna, pel seu entorn natural ....


25

I una ciutat amb historia i festa...
Alcoi és una ciutat historica. En ella podras trobar la Ruta Modernista, museus, monuments... Les Festes de Moros i Cristians t'ompliran d'il.lusió. Podras coneixer la Cavalcada dels Reis Mags més antiga del món. En la UPV tindras la cita anual amb la Macrofiesta Universitaria: les paelles. És una ciutat acollidora, de caracter alegre i festiu, que rep visitants de tot el món.

 

Accepta el repte
Veuen a estudiar el que realment vols. Apren a ser independent i a valer-te per tu mateix. Demostra que pots aconseguir-ho. Veuras que és molt gratificant.EMAS (Obri nova finestra)