- -
Universitat Politècnica de València

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: El Campus :: Area de Sistemes d'Informació i Comunicacions

Aula virtual

La UPV ofereix el servei de 'Aula Virtual', el qual consisteix en una connexió a ordinadors virtuals amb programari de practiques, accessible en remot des de qualsevol equip (des de portatils, dispositius mòbils, tablets, etc.) i des de l'exterior.


El requisit és tenir instal.lat Adobe Flash Player i Java, per la qual cosa no es podra usar el navegador Google Chrome (Es recomana utilitzar Internet Explorer), a més de disposar d'una connexió de banda ampla. La primera vegada sera necessari instal.lar el client. Per a açò connectar-se a polilabs.upv.es, descarregar el client (disponible per a Windows, GNU/Linux i Mac Os X) i iniciar sessió.


Existeix un error conegut que es produeix en validar-se si entre els caracters de la contrasenya esta algun dels següents: ” ' \. Sera necessari canviar la contrasenya i eliminar aquests caracters. Els alumnes triaran el domini alumno.upv.es i el personal el domini upvnet.upv.es.


Els arxius que es generen mentre es treballa en aquestes maquines virtuals es podran guardar en la unitat personal (W:) o bé en els discos de l'ordinador local des d'on s'accedeix a la maquina virtual.


Per a qualsevol incidencia amb el servei, posar-se en contacte amb l'ASIC UPV mitjançant la següent adreça de correu opervdi@upvnet.upv.es.


Consulta la llista de programari disponible per al Campus d'Alcoi.


Més informació:


Pràctiques amb la cèl·lula de fabricació flexible
Vista exterior de la biblioteca a la tardor
Prototips de cotxes ecològics dissenyats en el Campus d´Alcoi
Plaça Ferrandis i Carbonell durant la nit

EMAS (Obri nova finestra)