- -
Universitat Politècnica de València

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: El Campus :: Area de Sistemes d'Informació i Comunicacions

Correu electrònic

Aquest servei compleix amb els diferents estandards d'ús general i de seguretat com webmail (HTTPS), el sistema d'enviament de correu segur (SMTPS) i els sistemes de recepció de missatges segur (POP3S i IMAPS). Per a atendre les diferents necessitats de missatgeria, la UPV disposa de dos sistemes de correu electrònic: estandard i Exchange.


El compte de correu electrònic NO se sol.licita. Quan es crea el compte d'UPVNET o d'ALUMNE es crea automaticament el compte de correu estandard. Els usuaris d'UPVNET poden sol.licitar un compte de correu Exchange. Aquesta sol.licitud es pot fer mitjançant Gregal (www.upv.es/gregal) o cridant a l'extensió 77750 (96 387 77 50 si crida des de fora de la Universitat).


La contrasenya de correu es recomana canviar-la periòdicament. En el cas de correu estandard NO coincideix amb la contrasenya d'UPVNET. En el cas de correu Exchange, . Ambdues contrasenyes poden modificar-se a través de la (Intranet UPV.


Es poden configurar diversos clients de correu electrònic tant per al correu estandard com per al correu Exchange. Per a açò consulteu els manuals adequats: Configuració clients correu estandard | Configuració clients correu Exchange. A més, podran consultar-se 'online' mitjançant Webmail per al correu estandard i mitjançant Servei Agenda per al correu Exchange. Per al cas del correu estandard sera necessari el nom d'usuari i la contrasenya de correu i en el cas d'Exchange, sera necessari el nom d'usuari i la contrasenya d'UPVNET.


És molt important coneixer la Normativa d'ús del correu electrònic de la UPV. El més basic és que el compte de correu és personal i intransferible (igual que el compte d'usuari) ja que el propietari és l'únic responsable del compte. Vegeu document 'Normativa d'Ús del Correu Electrònic de la UPV' .


Més informació:


Pistes de pàdel de la zona esportiva
Pràctiques amb la cèl·lula de fabricació flexible
Patge durant la Cavalcada dels Reis Mags
Plaça Ferràndis i Carbonell

EMAS (Obri nova finestra)