- -
Universitat Politècnica de València

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: El Campus :: Area de Sistemes d'Informació i Comunicacions

Wi-Fi (Xarxa sense fils)

Tres són les xarxes instal.lades en la UPV: EDUROAM, UPV-INFO i UPVNET. Connectar-se a elles permet l'accés a Internet i als recursos compartits de la intranet, a excepció d'EDUROAM que només dóna accés a Internet. Cada xarxa té unes característiques particulars que la distingeix.


Cal distingir entre l'accés des de fora de la Universitat i des de dins. En el primer cas s'estableix una connexió VPN i en el segon s'empren les xarxes sense fils disponibles.


La xarxa UPVNET és una xarxa amb connexió directa a tots els recursos de la UPV i a Internet. Requereix que la targeta sense fil suport WPA/WPA2. Més informació.


La xarxa UPV-INFO és una xarxa dissenyada per a donar informació de connexió a la xarxa sense fil. Lliura adreçament IP privat pel que NO té accés directe a Internet en associar-se a ella. No obstant açò, si el seu equip no pot connectar-se a una altra de les xarxes sense fils per no suportar els protocols WPA/WPA2 Enterprise i PEAP, pot utilitzar UPV-INFO i establir una connexió VPN per a accedir tant a Internet com als recursos informatics de la intranet de la UPV.


Finalment, esta la xarxa EDUROAM. Eduroam és un projecte creat per a facilitar la mobilitat dels usuaris investigadors entre tots els organismes afiliats. Es troben en ell els centres europeus de recerca així com algun altre país com Australia. Aquestes institucions han desplegat una xarxa sense fil anomenada eduroam a la qual es permet l'accés als usuaris de totes les organitzacions afiliades. Més informació.


També es podran connectar Smartphones. Dependra del SO del mòbil. Per a més informació, visitar la pagina web del ASIC - UPV.


Més informació:


Activitats a la Cafeteria del Campus
Jornada d´Acollida 2014
Festa d´alumnes d´intercanvi
Pistes de pàdel de la zona esportiva

EMAS (Obri nova finestra)