- -
Universitat Politècnica de València

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: Seus universitàries

Seu universitària Banyeres de Mariola


Inaugurada al juny del 2010 pel llavors rector de la UPV Juan Juliá, el director del Campus d'Alcoi Enrique Masiá i l'alcalde de Banyeres de Mariola Antonio Belda.

La placa commemorativa es va descobrir en la Casa de Cultura de la localitat, sent aquesta seu, juntament amb la Bocairent, inaugurada aqueix mateix dia, les primeres seus universitàries del Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

Signatura del conveni de col·laboració com a Seu Universitària
Notícies Premsa Activitats

  • <B>Marcelino Llopis</B> durant la impartició de la conferència '<I>La vida dels nombres</I>' a la Casa de la Cultura de Banyeres de Mariola, dins de les activitats de la Setmana de la Ciència 2013 organitzada pel Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

    Marcelino Llopis durant la impartició de la conferència 'La vida dels nombres' a la Casa de la Cultura de Banyeres de Mariola, dins de les activitats de la Setmana de la Ciència 2013 organitzada pel Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

  • Conferència '<I>Saps el que menges? Secrets i impactes del sistema agroalimentari</I>' impartida per <B>Pau Miró</B> a la Casa de la Cultura de Banyeres de Mariola, dins de les activitats de la Setmana de la Ciència 2014 organitzada pel Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

    Conferència 'Saps el que menges? Secrets i impactes del sistema agroalimentari' impartida per Pau Miró a la Casa de la Cultura de Banyeres de Mariola, dins de les activitats de la Setmana de la Ciència 2014 organitzada pel Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

  • <B>Jaime Lora</B> durant la impartició de la seua conferència '<I>La ciència de l'aigua</I>' a la Casa de la Cultura de Banyeres de Mariola, dins de les activitats de la Setmana de la Ciència 2014 organitzada pel Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

    Jaime Lora durant la impartició de la seua conferència 'La ciència de l'aigua' a la Casa de la Cultura de Banyeres de Mariola, dins de les activitats de la Setmana de la Ciència 2014 organitzada pel Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València.EMAS (Obri nova finestra)