- -
Universitat Politècnica de València

campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi

Allotjaments

Cerques allotjament per a estudiar al Campus d'Alcoi de la UPV?

El Campus d'Alcoi de la Universitat Politecnica de Valencia ajuda els seus alumnes de forma gratuïta a aconseguir un allotjament que s'ajuste a les seues expectatives i necessitats. Per a açò, manté una base de dades que serveix de punt de trobada entre estudiants i particulars que ofereixen habitacions a pisos compartits, allotjament a casa d'una família o pisos per a llogar.


El Campus d'Alcoi de la Universitat Politecnica de Valencia no es fa responsable davant cap de les dues parts ni de les condicions de l'allotjament ni del comportament dels inquilins, ni tampoc del compliment dels pagaments. El seu servei pretén simplement facilitar la cerca als estudiants. El seu paper és el de simple intermediari entre els alumnes i els propietaris.


Tant l'acord sobre les condicions de l'allotjament com el contracte de lloguer seran estipulats directament entre ambdues parts. En cap cas el Campus d'Alcoi de la Universitat Politecnica de Valencia admetra reclamacions relacionades amb aquests assumptes.


T'aconsellem que lliges detingudament el primer enllaç que apareix en l'apartat Més informació, Consells i recomanacions a l'hora de llogar un habitatge, abans d'iniciar la cerca de pisos.

NOTA: aquesta aplicació és administrada per l'Àrea de Comunicació (informate@epsa.upv.es). Els pisos que són donats d'alta han de ser validats per aquesta entitat, per la qual cosa no apareixen en l'aplicació de forma immediata. L'anunci té una validesa de 2 mesos en aquesta web.


Més informacióParatge dels Pous Clars d´Ontinyent
Classes de spinning
Alumnes a la Biennal Internacional de Disseny de Saint-Étienne
Adoració dels Reis Mags durant la cavalcada

EMAS (Obri nova finestra)